11

در صورت یافتن سیاره نهم، چقدر طول می‌کشد تا به آن برسیم؟

[ad_1]

برخی از ستاره شناسان بر این باورند که سیاره نهم می تواند ظرف چند سال کشف شود، زمانی که رصدخانه پیشرفته ورا روبین در شیلی عملیاتی شود و در اواخر سال 2025 بررسی آسمان شب را آغاز کند.

اگر سیاره نهم کشف شود، آژانس های فضایی مانند ناسا سعی می کنند کاوشگری را برای بازدید از این دنیای دور ارسال کنند. اما ابتدا باید برنامه ریزی کنند و برای انجام چنین ماموریتی مجوز بگیرند. آندریاس هاین، مهندس سیستم های فضایی در دانشگاه لوکزامبورگ در ایمیلی به علم زنده او نوشت: «حداقل یک دهه یا بیشتر طول خواهد کشید زیرا آنها باید روند طولانی دریافت مجوز از دولت را طی کنند.

اما ماناسوی لینگام، اختر زیست‌شناس موسسه فناوری فلوریدا می‌گوید فرآیند ارسال کاوشگر بسته به اینکه این سیاره در بررسی‌های اولیه چقدر عجیب به نظر می‌رسد، می‌تواند تسریع شود. اگر سیاره نهم در جنبه های غیرعادی باشد، ممکن است تمایل بیشتری برای تسریع در چنین ماموریتی وجود داشته باشد. همچنین این امکان وجود دارد که شرکت‌های خصوصی اکتشاف فضایی مانند اسپیس ایکس بتوانند ماموریت‌ها را خیلی زودتر (حتی پنج سال پس از پرتاب) انجام دهند، زیرا آنها مجبور نیستند با تشریفات اداری زیادی دست و پنجه نرم کنند.

ورود به سیاره نهم

هنگامی که کاوشگر به سیاره نهم فرستاده می شود، سوال بعدی این است که چقدر طول می کشد تا به آنجا برسد؟

Hein, Lingam and Astrology توسط آدام هیبرد در سال 2022 در مقاله ای در پایگاه داده مقالات منتشر شده قبلی. arXiv منتشر شد، آنها سعی کردند به این سوال پاسخ دهند. در آن مقاله، محققان تخمین می زنند که احتمالا بین 45 تا 75 سال طول می کشد تا فضاپیمایی مشابه کاوشگرهای وویجر ناسا به سیاره نهم برسد.

سیاره نهم احتمالاً در ناحیه بیرونی منظومه شمسی قرار دارد

محاسبات بر اساس این فرض است که سیاره نهم به طور متوسط ​​حدود 400 واحد نجومی از خورشید فاصله دارد، یعنی 400 برابر از خورشید دورتر از زمین است. اما مطالعات بعدی نشان می دهد که میانگین فاصله واقعی سیاره نهم از خورشید به 500 واحد نجومی نزدیکتر است. بر اساس آخرین مطالعه، که مکان اختفای سیاره را بیشتر محدود می کند، ممکن است سیاره در حال حاضر بیش از 550 واحد نجومی از خورشید فاصله داشته باشد.

شاید ۷۵ سال برای یک سفر یک طرفه زمان زیادی به نظر برسد. اما این مدت زمان در مقایسه با سفرهای کاوشگرهای موجود بسیار سریع است. به عنوان مثال، وویجر 1 (دورترین فضاپیما از زمین) 46 سال است که در فضا سفر می کند و تنها حدود 163 واحد نجومی با زمین فاصله دارد. در نتیجه، کاوشگر سیاره نهم باید سه برابر سریع‌تر از وویجر 1 حرکت کند تا در چارچوب زمانی که محققان می‌خواهند به سیاره نهم برسد. لینگام می گوید که ممکن است بعید به نظر برسد، اما ممکن است.

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا