10

لیست کامل بازیگران مرد ایرانی متولد دهه پنجاه با عکس

[ad_1]

در سینما و تلویزیون ایران، همواره رقابت بین بازیگران مرد جدی بوده است و معمولا در دهه‌ها و نسل‌های مختلف ستاره‌های بازیگری جدید جایگزین قبلی‌ها شده‌اند و طرفداران خود را به‌دست آورده‌اند. این آمد و شدها و همیشه در اوج نبودن یک ستاره خاص، به عوامل مختلفی هم‌چون انتشار فیلم‌ها و سریال‌های جدید یا تغییر سلیقه در بین مخاطبان برمی‌گردد. اما برخی از بازیگرانی که در نقش‌ های ماندگار موفق‌ تر عمل کردند، در دسته بازیگران مرد دهه پنجاه قرار گرفته اند. 

سلبریتی های زیادی وجود دارند که گذر زمان تاثیری روی چهره شان نداشته و با دیدن آنها شاید سخت باشد که سن واقعی شان را حدس بزنید. در ادامه سراغ بازیگران مرد سینمای ایران که دهه پنجاه متولد شده اند می رویم. با ما همراه باشید.

بازیگران مرد ایرانی متولد دهه پنجاه

احمد مهران فر

احمد مهران‌فر از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۱۰ خرداد ۱۳۵۴) است و بعد از گرفتن مدرک لیسانس، از سال ۱۳۷۸ به طور حرفه‌ای کار تئاتر را شروع کرد و با بازیگرانی همچون پرویز پرستویی، پانته آ بهرام، امیر جعفری، مهتاب نصیرپور و حبیب رضایی همبازی بود. در سال ۱۳۸۰ وارد سینما شد و با بازی در فیلم «نان، عشق و موتور ۱۰۰۰» مقابل دوربین رفت.

اولین حضور احمد مهرانفر در قاب تلویزیون مربوط به سال ۱۳۸۲ و نقش آفرینی‌اش در سریال «بانکی‌ها» به کارگردانی مهدی مظلومی می‌شود. مهرانفر بعد از سال‌ها فعالیت، در سال ۱۳۹۰ توانست با نقش آفرینی در سریال پایتخت به شهرت زیادی برسد؛ به دلیل اینکه او از دوران سربازی با زبان شمالی و مازندرانی آشنایی داشت، خیلی خوب توانست به این گویش در سریال پایتخت تسلط پیدا کند. 

احمد مهرانفر در ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ خبر ازدواجش با مونا فائز پور را به طور رسمی اعلام کرد.

آرش مجیدی

آرش مجیدی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۷ اردیبهشت ۱۳۵٣ در آباده) است. در شوکران بهروز افخمی در نقش برادر فریبرز عرب نیا بازی کرد، پدرش کارمند ذوب آهن بخش متالوژی بود. فرزند اول خانواده است، عاشق کوهنوردی است، از بالای کوه با پاراگلایدر پایین می آید به همین خاطر همسرش همیشه نگران است.

عاشق عکاسی است، به دفتر کارش که می روی عکس های زیبایی که خودش انداخته به چشم می خورد. می گوید:بچه که بودم، دوست داشتم، بزرگ که شدم پارتیزان شوم، از بس فیلم های پارتیزانی می دیدم، فکر می کردم، پارتیزانی یک شغل است. می گوید:آن حکایت بطری آب من در سریال رستگاران، همچنان بازتاب های خود را به همراه دارد.

آرش مجیدی با میلیشیا مهدی نژاد ازدواح کرده و صاحب یک دختر بنام میشا هستند.

اشکان خطیبی

اشکان خطیبی (۱۹ مهر ۱۳۵۸) بازیگر، خواننده، مجری و کارگردان ایرانی است. او تحصیلات را تا مقطع کارشناسی تئاتر از دانشکدهٔ هنر و معماری دانشگاه آزاد ادامه داده‌است.خانواده نخستین و بزرگ‌ترین حامی او در مسیر هنر بود و علاقه به هنر و ادبیات را از همان کودکی از پدر و مادرش به ارث برده است. هم اکنون تمام اعضای خانواده اشکان خطیبی به جز برادرش خارج از کشور زندگی می‌کنند.

اشکان خطیبی هنرمندی چند بعدی است و در این سه دهه فعالیت حرفه‌ای‌اش در هنر، تجارب مختلفی را آزموده است. دلیل عمده چنین تجاربی از سوی او روحیه تجربه‌گرا و جستجوگرش است. در زمان انتخاب رشته، سینما انتخاب اول اشکان در کنکور بود، ولی هنر‌های نمایشی قبول شد.

در بهمن ماه ۹۵ اشکان خطیبی با حضور در برنامه خندوانه خبر ازدواجش با آناهیتا درگاهی را به صورت رسمی اعلام کرد. او در یکی از گفتگو‌ها درباره نحوه آشنایی‌شان گفت: با هم دوست بودیم و بعد از مدتی ازدواج کردیم. البته قبل از آن در برنامه‌ی تلویزیونی گپ او از ازدواجش با شخص دیگری خبر داد. تحقیقات حاکی بر این است که او به عنوان تجربه‌ی دوم با آناهیتا درگاهی ازدواج کرده است.

افشین هاشمی

سیدافشین هاشمی‌مرغزار از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۱۳۵۴ در تهران)و کارگردان، فیلمنامه‌نویس و نوازنده ایرانی است. 

وی دارای مدرک مهندس شیمی از دانشگاه صنعت نفت آبادان و کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشکده سینما تئاتر، دانشگاه هنر است. افشین هاشمی از سال ۱۳۷۲ فعالیت خود را آغاز نمود و با بازی در فیلم خیلی دور خیلی نزدیک پا به عرصه سینما گذاشت. وی همچنین نوازنده کمانچه است و اجراهایی را نیز در این زمینه داشته‌ است.

از نمونه آثار افشین هاشمی می توان به داوینچیز، خط باریک قرمز، شبکه مخفی زنان، پابرهنه در بهشت، سال دوم دانشکده من، گلچهره، خداحافظ دختر شیرازی، شبکه مخفی زنان، آزمایشگاه،‌ بهشت گمشده، برف و خسته نباشید را در کارنامه هنری خود دارد.

امیر جعفری

امیر جعفری از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۱۰ شهریور ۱۳۵۳ در تهران) است. همسر او ریما رامین‌فر از بازیگران سینما و تئاتر است. امیر فرزند نهم خانواده جعفری، اصالتا ترک زنجان است و ۷ خواهر و ۳ برادر دارد. امیر جعفری به مادرش بسیار علاقه دارد و همیشه در پست‌هایی که به اشتراک می‌گذارد از دعای خیر مادرش که همیشه بدرقه راهش بوده، صحبت می‌کند. او لیسانس مدیریت از دانشگاه آزاد اسلامی فیروزکوه دارد.

امیر جعفری بازیگری را در یک دوره دو ساله زیر نظر استاد حمید سمندریان یاد گرفته و با بازی در «فیلم سینمایی نان، عشق، موتور ۱۰۰۰» به کارگردانی ابوالحسن داوودی، وارد دنیا سینما شد. امیر جعفری در همین سال در اولین سریال تلویزیونی‌اش به ایفای نقش پرداخت.

همسر امیر «ریما رامین فر» بازیگر خوب سینما و تلویزیون کشورمان است. این دو در سال ۱۳۷۳ در کلاس‌های بازیگری حمید سمندریان با هم آشنا شدند و سپس ازدواج کردند. امیر و ریما به عنوان وفادارترین زوج‌های دنیای هنر شناخته می‌شوند و عشقشان زبانزد سایر هنرمندان است. آن‌ها همیشه در برنامه‌ها و مراسم‌های مختلف از هم تعریف و تمجید می‌کنند و در مورد خصوصیات اخلاقی خوب همدیگر می‌گویند.

امیرحسین رستمی

امیرحسین رستمی از بازیگران مرد دهه ۵۰ در ۱۲ بهمن ۱۳۵۴ متولد شده است.وی فعالیت سینمایی خود را در مقام بازیگری از سال ۱۳۸۵ با فیلم فقط چشم هاتو ببند آغاز کرد. امیرحسین رستمی در کارهایی مانند شمس‌العماره و لیسانسه‌ها بازی کرده است.

امیرحسین رستمی در سال ۱۳۷۸ با خانم پوراندخت الستی ازدواج کرد و یک پسر به نام ارشیا دارد. این زوج از طریق یکی از دوستان دانشگاهی به هم دیگر معرفی شده اند و سپس تصمیم به ازدواج گرفتند.

امیرحسین صدیق

امیرحسین صدیق از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۸ آبان ۱۳۵۱ در تهران) اهل ایران است. وی پدرش علی صدیق را زمانی که ۷ سال بیشتر نداشت در سانحه تصادف رانندگی در تاریخ اول مهر ۱۳۵۸ خورشیدی از دست داد. اوج درخشش او در شماری از ساخته‌های مرضیه برومند کارگردان مشهور ایرانی بوده است.

دیپلم بازیگری از مدرسه فیلم و هنر ادبیات صدا و سیما دارد، با زی زی گولو به شهرت رسید، از شهر فراری است و در حال حاضر در روستا زندگی می کند، مجسمه می سازد و نقاشی می کشد و عاشق سفر است. وی هم اکنون مجرد است!

امیرمحمد زند

امیرمحمد زند از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۱ مهر ۱۳۵۷ در تهران) است.  یکی از بازیگران توانای سینما و تلویزیون امیرمحمد زند است که بیشتر در تلویزیون و کمتر در سینما حضور داشته است. او علاوه بر بازیگری، تجربه کارگردانی نیز داشته است. این هنرمند اخیرا در مجموعه تلویزیونی ستایش ۳ حضور پیدا کرده و در کنار بازیگرانی چون نرگس محمدی، فرهاد جم، مهتاج نجومی و … ایفای نقش می‌کند. در این مطلب بیوگرافی این بازیگر خوش‌ذوق آورده شده است.

امیرمهدی ژوله

امیرمهدی ژوله (زادهٔ ۳ اسفند ۱۳۵۹) فیلم‌نامه‌نویس، بازیگر و کمدین ایرانی است. وی از نویسندگان سریال‌های طنز تلویزیونی است. ژوله از نویسندگان سریال های مهران مدیری می باشد که اخیراً در سینما و تلوزیون به ایفای نقش پرداخته است و با برنامه خندوانه توانست به خوبی شناخته شود. امیر مهدی ژوله متاهل است و ازدواج کرده است و یک فرزند دختر به نام گندم دارد.

امیریَل ارجمند

امیریَل ارجمند (زادهٔ ۲۵ فروردین ۱۳۵۳) بازیگر، خواننده و آهنگساز اهل ایران است. پدرش داریوش ارجمند و مادرش فرشته یغمایی، برادرش امیر سام و خواهرش یلدا نام دارد. وی متاهل بوده و همسرش یاسمینا باهر متولد ۱۶ اسفند ۱۳۶۸ درتهران، دانش آموخته‌ی سینما و بازیگر است. 

امیریل اولین تجربه بازیگری خود را با نمایش دندون طلا در سال ۱۳۷۸ کسب کرد و اولین فعالیت تصویری او “مسافر ری” بود که در کنار پدرش داریوش ارجمند به ایفای نقش پرداخت. او همچنین از کودکی به موسیقی علاقه داشت و در کنار بازیگری به خوانندگی و آهنگسازی نیز مشغول است.

امین زندگانی

امین زندگانی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۵ شهریور ۱۳۵۱)اهل ایران است. مین زندگانی در سال ۱۳۷۰ با ورود به دانشگاه هنر و تحصیل در رشته تئاتر وارد عرصه‌ هنر شد و به ترتیب در نمایش‌‌های «همسرایی مختار» (محمود عزیزی)، «خروسک پریشان» (داوود کیانیان)، «بازی تابلوی آخر» (نصرالله قادری)، «به من دروغ بگو» (امین زندگانی)، «دو مرد بر یک نیمکت» (بهاء صدر)، «سرخ سوزان» (چستا ثیری)، «مرغ دریایی» (اکبر زنجانپور) به فعالیت پرداخت.

امین زندگانی پس از جدایی از همسر اولش مینا لاکانی در اسفند ماه سال ۹۲ با الیکا عبدالرزاقی دیگر بازیگر سینما و تلویزیون ازدواج کرد. الیکا عبدالرزاقی متولد ۲۲ اسفند ۱۳۵۸ در تهران است، وی دارای لیسانس ادبیات نمایشی است.

بابک حمیدیان

بابک حمیدیان از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادۀ ۱۳۵۹ در تهران) است. او اصالتی رشتی دارد و فعالیت خود را در سینما در سال ۱۳۸۲ با فیلم قدمگاه شروع کرده‌ است. علاقه وافر حمیدیان به دنیای هنر و پشتیبانی خانواده هنردوست‌اش سبب شد تا در انتخاب رشته دانشگاهی‌اش، در رشته نمایش و گرایش طراحی صحنه مشغول به تحصیل شود و متعاقباً در سال ۱۳۷۸ با حضور بر روی صحنه تئاتر، اولین نقش‌آفرینی‌اش را تجربه کند.

اما اولین حضور بابک حمیدیان در عرصه سینما در سال ۱۳۸۲ و فیلم «قدمگاه» به کارگردانی محمد مهدی عسگرپور باز می گردد. فیلمی که در جشنواره فیلم فجر موفقیت‌های خوبی را تجربه کرد و راه را برای حضور فعال‌تر بابک حمیدیان در عرصه سینما مهیا کرد.

بابک حمیدیان بازیگر توانایی که عیار هنری خود را با ایفای عالی نقش ها متنوع و بعضاً متضاد بارها اثبات کرده، اوایل سال ۱۳۹۴خبرازدواجش با مینا ساداتی بازیگر توانا و بی حاشیه سینما و تئاتر را در برنامه سه ستاره با اجرای احسان علیخانی علنی نمود.

برزو ارجمند

برزو ارجمند از بازیگران مرد دهه ۵۰ است که زاده ۱۳۵۴ خورشیدی در مشهد، پسر انوشیروان ارجمند و برادر بهار ارجمند، بازیگر و کارگردان ایرانی است.رزو ارجمند مدرک کارشناسی خود را از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد تهران در زمینه بازیگری و کارگردانی دریافت کرد. او پدرش را یگانه استاد خود می‌داند. خواهرش بهار ارجمند از بازیگران تئاتر است و همسرش پارمیس زند طراح چهره پردازی سینماست.

برزو ارجمند ازدواج کرده است و همسرش از همکلاسی های دانشکده اش بوده. آنها یک پسر به نام جانیار دارند. برزو ارجمند به همراه خانواده‌اش به آمریکا مهاجرت کرده ست.

بهرنگ علوی

بهرنگ علوی (زادهٔ ۱ فروردین ۱۳۵۹) بازیگر اهل ایران است. او دیپلم افتخار بازیگری مرد از سی و چهارمین دوره جشنواره تئاتر فجر را برای نمایش زبان اصلی دریافت کرد.

پدرش رضا علوی بازنشسته آموزش و پرورش و مادرش ناهید جعفری از مدیران شرکت مخابرات بوده و بهرنگ تنها فرزند آنهاست. بهرنگ دارای مدرک فوق دیپلم نقشه‌کشی با کامپیوتر و فارغ‌التحصیل بازیگری از اولین دوره فارغ‌التحصیلان مؤسسه فرهنگی – هنری کارنامه است. او این دوره‌ها را زیر نظر اساتیدی چون رویا تیموریان، پرویز پرستویی، حبیب رضایی، آتیلا پسیانی، پانته‌آ بهرام و محمد رحمانیان گذرانده است.

بهرام رادان

بهرام رادان از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۸ اردیبهشت ۱۳۵۸ در تهران) خواننده و تهیه‌کننده موسیقی ایرانی است. بهرام رادان آخرین فرزند خانواده ۶ نفره است. مادرش مهین دخت سهامی خانه‌دار و پدرش رضا رادان، سرهنگ بازنشسته قبل از انقلاب بود. بهرام پدرش را در دی ماه سال ۱۴۰۰ از دست داد. او دو خواهر و یک برادر بزرگ‌تر از خود دارد.

۱۳ فروردین ۱۴۰۱ بود که بهرام رادان، خبر ازدواجش با مینا مختاری، فشن بلاگر و طراح لباس معروف در فضای مجازی را رسانه‌ای کرد. گفته می‌شود بهرام از سه سال قبل با این خانم در رابطه عاشقانه بوده و درنهایت تصمیم به علنی کردن رابطه خود گرفتند.

بهروز شعیبی

بهروز شُعِیبی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ٢٥ شهریور ۱۳۵۸ در مشهد) و کارگردان ایرانی است. فعالیت هنری را از سال ۱۳۷۴ آغاز کرد. فیلم های بدون قرار قبلی ، روز بلوا ، دارکوب ، سیانور ، آخرین روز سال ، دهلیز ، پیش خواهد آمد ، باغ آلوچه و مجموعه های گلشیفته و پرده نشین از ساخته های او هستند. شعیبی به عنوان بازیگر در فیلم های هناس ، طلا و مس ، سیانور ، مغز استخوان و سریال های تنهایی لیلا ، مهرآباد ، گیله‌وا و… حضور داشته است.

بهنام تشکر

بهنام تشکر از بازیگران مرد دهه ۵۰ در ۴ بهمن ۱۳۵۵ در بندر انزلی، در یک خانواده آذری‌تبار اردبیلی به دنیا آمد و دوران کودکی‌اش را در شهر هشتپر گذراند. هنام تشکر یکی از بازیگران موفق سینما و تلویزیون است که در سال های اخیر توانسته بسیار خوش بدرخشد.

او بازیگر نقش دکتر نیما افشار در سریال طنز ساختمان پزشکان (ساخته سروش صحت) بود و با این سریال به یک باره بر سر زبان ها افتاد. همچنین بهنام در سریال مناسبتی ماه رمضان به نام دودکش در کنار هومن برق نورد ایفای نقش کرد. 

بیژن بنفشه خواه

بیژن بنفشه‌خواه یکی دیگر از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۱ فروردین ۱۳۵۲) و فارغ‌التحصیل در رشتهٔ نقاشی دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز می‌باشد. بیژن بنفشه خواه در سال ۱۳۸۸ ازدواج کرد. او اکنون دو فرزند با نام‌های امیرعلی و یاسمین است. یکی از حواشی جالبی که راجع به زندگی بیژن بنفشه خواه وجود دارد، این است که سن فرزند بزرگش یعنی امیرعلی با تاریخ ازدواجش همخوانی ندارد و گفته می‌شود شاید این فرزند را از همسر سابق خود دارد.

بیژن بنفشه خواه در سریال بدون شرح مهدی مظلومی در سال ۸۱ شناخته شد و با بازی در سریال زیر آسمان شهر به کارگردانی مهران غفوریان، شهرت بالایی کسب کرد.

پارسا پیروزفر

پارسا پیروزفر از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده‌ ۲۲ شهریور ۱۳۵۱ در تهران)و کارگردان و مدرس تئاتر، نقاش ، نمایشنامه‌نویس و مترجم ایرانی است.

او در یک خانواده ۴ نفری بزرگ شده و یک برادر به نام بهرام دارد. این بازیگر، دارای تحصیلات دانشگاهی است و مدرک کارشناسی رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و رشته بازیگری از آکادمی هنرهای نمایشی حمید سمندریان را دارد.

او کار حرفه‌ای خود را از دوران دانشجویی آغاز کرده و اولین تجربه او بازی در نقش کوتاهی در فیلم «مجسمه» به کارگردانی ابراهیم وحید زاده در سال ۱۳۷۱ بود.

پژمان بازغی

پژمان بازغی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۱۹ مرداد ۱۳۵۳، تهران) و مجری اهل ایران است. پس از قبولی در دانشگاه آزاد واحد لاهیجان برای تحصیل رشته مهندسی معدن به آنجا برمی‌گردد و از همان‌جا با سینما آشنا می‌شود.

در سال ۱۳۷۳ با ورود به سینمای جوانان مرکز گیلان در اولین فیلمش با نام اعتراف ساخته مجید زیم‌خواه باز می‌کند. پس از آن به استخدام آژانس دوستی در می‌آید و به مدت ۲ سال همراه بازیگران خوب این مجموعه علی الخصوص مرحوم حسین پناهی به ایفای نقش می‌پردازد.

همسر سابق او مستانه مهاجر تدوین‌گر سینما بوده است و نفس بازغی فرزند این ازدواج است.

پژمان جمشیدی 

پژمان جمشیدی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۲۰ شهریور ۱۳۵۶ در تهران) بازیکن فوتبال پیشین اهل ایران است در خانواده‌ای فرهنگی به دنیا آمد. پدر وی دبیر زیست و زمین‌شناسی بود و مادرش معلم دبستان بود. او یک برادر بزرگ‌تر از خود به نام هومن جمشیدی (متولد ۵۳) و یک خواهر کوچک‌تر از خود به نام مامک (متولد ۶۱) دارد.

او پس از تحصیلات دیپلم به دانشگاه رفت و در رشته‌ی مهندسی عمران شروع به تحصیل کرد، ولی به خاطر اینکه فوتبال را به‌صورت حرفه‌ای انجام می‌داد پس از سپری کردن ۱۱۰ واحد نتوانست به تحصیل خود ادامه دهد و دانشجوی انصرافی است. او در باشگاه‌های مطرح سایپا، پرسپولیس و پاس بازی کرده است.

پوریا پورسرخ

پوریا پورسرخ از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۴ تیر ۱۳۵۴ در تهران)است. وی دارای مدرک دکترای فیزیولوژی گیاهی است. پدرش کارمند شرکت نفت، مادرش معلم زبان انگلیسی و دو برادر و یک خواهر کوچکتر از خود دارد. فعالیت هنری را از سال ۱۳۸۱ با حضور در مجموعه تلویزیونی روزهای به یاد ماندنی ساخته تورج منصوری و همایون شهنواز آغاز کرد.

این سریال وقابع سال های پایانی سلطنت قاجار را روایت میکند. سال ۸۳ در سریال تلویزیونی فرار بزرگ به کارگردانی محمدحسین لطیفی ایفای نقش کرد. این مجموعه به مناسبت دهه فجر در پاییز و زمستان سال ۸۴ از شبکه یک پخش شد. 

پولاد کیمیایی

پولاد کیمیایی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۲۳ تیر ۱۳۵۹، تهران) و کارگردان ایرانی سینما و تلویزیون است. شروع فعالیت سینمایی او با فیلم ” سرب ” «مسعود کیمیایی» به عنوان بازیگر در سال ۱۳۶۷ بود. با حضور در فیلم ” تجارت ” ساخته پدرش، از آلمان به ایران آمد و در ایران ماند و در فیلم‌های پدرش در نقش‌های دوم ظاهر شد.

در ” اعتراض ” گوشه‌هایی از توانایی‌هایش را نشان داد اما در فیلم ” حکم ” عالی بازی کرد و از همه بازیگران قدرتمند فیلم، بهتر ظاهر شد. بهترین کار او را می‌توان سریال “مرگ تدریجی یک رویا ” دانست که پولاد در آن با گریمی خاص و نقشی متفاوت ظاهر شده است.

پویا امینی

پویا امینی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۳۵۶ در تهران)و از بازیگران تئاتر، سینما و تلویزیون ایران است. او فارغ التحصیل رشته کارشناسی کارگردانی نمایش از دانشگاه علم و فرهنگ تهران بوده و بازیگر سینما، تلویزیون و تاتر است. پویا امینی شهرت و محبوبیت خود را با بازی در دو مجموعه‌ی تلویزیونی با نام‌های “در قلب من” و “خط قرمز” کسب کرد. وی اصالتا اهل شهر ری است.

پیام دهکردی

پیام نادری دهکُردی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۲۰ اردیبهشت ۱۳۵۶، شهرکرد) و کارگردان تئاتر و مدرس فن بیان و بازیگری و مدیر مسئول موسسه ی فرهنگی هنری امید پیام دهکردی است.

پدرش کارمند بانک کشاورزی و مادرش معلم است. پیام فرزند سوم خانواده بوده و یک برادر و خواهر بزرگ‌تر و یک برادر کوچک‌تر دارد. وی دارای مدرک کارشناسی ادبیات نمایشی از دانشگاه آزاد واحد اراک و کارشناسی ارشد رشته تئاتر از دانشگاه تهران است. در حال حاضر پیام ساکن لاهیجان بوده و موسسه امید را در این شهر تاسیس کرده‌است. او در این موسسه به آموزش بازیگری و گفتار می‌پردازد. لازم به ذکر است که او با علی دهکردی نسبتی ندارد.

سید جواد رضویان

سید جواد رضویان (زادهٔ ۲۵ خرداد ۱۳۵۳) بازیگر، کارگردان و خواننده ایرانی است. وی فارغ‌التحصیل لیسانس رشته نقاشی است، پدرش اهل قم و مادرش یزدی بود، زبان بچه‌ها را خیلی دوست دارد و بزرگترین تفریحش در کنار خانواده بودن است.

جواد رضویان در دوران کودکی اصلاً به کارهای نمایشی علاقه‌ای نداشت و حتی در مدرسه هم هر وقت صحبت از تئاتر می‌شد، فرار می‌کرد. در دوران کودکی کمتر کسی از دست شیطنت‌هایش در امان بود. او عاشق تیر و کمان است و از همان دوران از تماشای کارتون‌های پلنگ صورتی، سندباد و پینوکیو لذت می‌برد. رنگ نارنجی را خیلی دوست دارد و در چند فیلم هم از این رنگ لباس استفاده کرد.

جواد رضویان ازدواج را مهمترین اتفاق زندگی‌اش می‌داند، او یک دختر بنام “یامین” دارد و می‌گوید: همسرم به شدت در زندگی‌ام تاثیر مثبت داشته است. 

حامد بهداد

حامد بهداد از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۲۶ آبان ۱۳۵۲) و خواننده اهل ایران است. وی دارای تحصیلات لیسانس رشته بازیگری تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی تهران است. وی برای نخستین بار با فیلم آخر بازی به سینمای ایران معرفی شد و برای آن کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره فیلم فجر شد.

او در فیلم «روز سوم» «محمدحسین لطیفی، ۱۳۸۵» در نقش یک افسر عراقی که در بحبوحه محاصره خرمشهر عاشق دختری خرمشهری می‌شود، ظاهر شد و برای دومین بار پس از «آخر بازی» کاندیدای سیمرغ بلورین از بیست و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر شد.

حسام منظور

 حسام منظور در ۱۸ آذرماه سال ۱۳۵۹ در تهران متولد شد. مادرش ارومیه‌ای بود و به همین واسطه دوران کودکی و نوجوانی خود را در آذربایجان سپری نمود.حسام منظور دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته کارگردانی از دانشگاه تربیت مدرس است. او همچنین از سال ۹۵، رشته بازیگری را در دانشگاه‌ آزاد اسلامی تدریس می‌کند.

حمید گودرزی

حمید گودرزی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۲ آذر ۱۳۵۶ در تهران) فارغ‌التحصیل بازیگری از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد تهران است. او فارغ التحصیل بازیگری از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد تهران است. یک خواهر دارد که گرافیک خوانده ولی عشق وکالت دارد. پدرش تاجر فرش و مادرش خانه‌دار است.

هم پدر و هم مادرش با بازیگر شدن او مخالف بودند. عاشق پاریس است. به موبایل علاقه زیادی دارد. علاوه بر بازیگری تجارت فرش و شکلات هم می‌کند. آرامش را با دو عامل سلامتی و ثروت معنی می‌کند. به شدت به تیم استقلال علاقه دارد. به ورزش شنا و بکس و تنیس و بدن‌سازی علاقه دارد. پیانو و ساکسیفون را دوست دارد. به شدت علاقه به کادو دادن و کادو گرفتن دارد.

حمیدرضا پگاه

حمیدرضا پگاه بازیگر توانا و جذاب کشورمان از بازیگران مرد دهه ۵۰ است که در سال ۱۳۵۰ به دنیا امده و نزدیک به ۳۰ سال است که به عنوان هنرپیشه فعالیت دارد. وی در خانواده‌ای هفت نفره به دنیا آمد و سه خواهر و یک برادر دارد و خود فرزند دوم خانواده است. پدر وی کارمند بازنشسته است. وی تا چهارم ابتدایی در محله‌ی خیابان دلگشای پیروزی ساکن بود. اکنون ساکن غرب تهران است.

وی با نغمه نادری کارگردان تئاتر ازدواج‌کرده است و اکنون صاحب یک دختر به نا حنا پگاه هستند. همسر وی می‌گوید که حمیدرضا بسیار خانواده‌دوست است و وقت خود را تلف نمی‌کند و اوقاتی که بیکار است و وقت آزاد دارد، در خدمت خانواده است.

رامبد شکرابی

رامبد شکرابی (زادهٔ ۱۷ فروردین ۱۳۵۱ در تهران) بازیگر فیلم اهل ایران است. او بازیگری را از سال ۱۳۷۳ با فیلم ترانزیت ساختهٔ علی سجادی حسینی آغاز کرد. شکرآبی در این سال‌ها در تلویزیون هم فعالیت داشته‌است. او بازیگری در تلویزیون را از سال ۱۳۷۵ با مجموعهٔ تلویزیونی تنگنا شروع کرد.

وی در سال ۱۳۸۹ در زمان پيش توليد فيلم عنكبوت به كارگرداني مانى ارمغان با حدیث فولادوند كه نقش مقابلش را در آن فيلم بازي مي كرد ازدواج کرد که در سال ۱۴۰۰ به طلاق انجامید.

رامبد جوان

رامبد جوان یکی دیگر از بازیگران مرد دهه ۵۰ در اول دی ماه سال ۱۳۵۰ از خانواده‌ای سنتی در تهران با اصالت آذربایجانی زاده شد. او یک خواهر به نام پوپک دارد که ۸ سال از خودش بزرگتر است. رامبد جوان می‌گوید “رامبد” یعنی فرشته صلح و آرامش و این اسم انتخاب خواهرش بوده است.

چندان به فوتبال علاقمند نیست و موسیقی را خیلی دوست دارد اما ترجیح می‌دهد از هیچ خواننده‌ای اسم نبرد. تحصیلات رامبد جوان دیپلم است و با ورود به عرصه هنر تمام وقت به این حرفه پرداخته است. در تیرماه ۹۴ خبر ازدواج سوم رامبد با نگار جواهریان منتشر شد که سال ۹۵ در برنامه سه ستاره احسان علیخانی، رامبد جوان این ازدواج را تایید کرد. 

رضا شفیعی جم

رضا شفیعی‌جم از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۹ تیر ۱۳۵۰ در خرم آباد ) است. وی فعالیت در تئاتر را از سال ۱۳۶۴ آغاز کرد و در سال ۱۳۷۰ فعالیت در تلویزیون را آغاز کرد. شفیعی جم با بازی در مجموعه “ساعت خوش” ساخته مهران مدیری به شهرت رسید و پس از آن در بیشتر مجموعه‌های طنز ظاهر شد.

مشهورترین و به یادماندنی‌ترین نقش او «بامشاد» در مجموعه “نقطه چین” به کارگردانی مهران مدیری است. نقطه چین نام سریالی تلویزیونی است که در سال های ۱۳۸۲ و ۱۳۸۳ به صورت روزانه از شبکه سوم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش می‌شد. این فیلم به کارگردانی مهران مدیری و بازی خاطره‌انگیز رضا شفیعی جم به یکی از بهترین پروژه‌های طنز تلویزیون تبدیل شده است.

رضا رشیدپور

رضا رشیدپور نوزدهم مرداد سال ۱۳۵۷ در تهران و در خیابان سلسبیل سابق و رودکی کنونی متولد شد و اصالتی تبریزی دارد. رشیدپور تنها یک خواهر دارد و پدرش هنگام عملیات در جبهه‌های جنگ با عراق و زمانی که برای جمع آوری تجهیزات سپاه به دزفول اعزام شده بود، قطع نخاع شده و در سال ۷۶ درگذشت.

 رشیدپور در سال ۱۳۸۲ با نغمه مهرپاک، مجری تلویزیون ازدواج کرد و حاصل این ازدواج دختری به نام هلن است.

سام درخشانی

سام درخشانی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۳۱ تیر ۱۳۵۴ در تهران) است. او دارای مدرک تحصیلی علوم تجربی و دانشجوی انصرافی تئاتر است. سام درخشانی پسر بزرگ خانواده است و یک خواهر کوچکتر به نام “پانته آ” و یک برادر به نام “شهریار” دارد.

سام درخشانی نیز مانند خیلی دیگر از هنرمندان برای به دنیا آوردن فرزندش به خارج از کشور سفر کرد. برکه دختر سام درخشانی و همسرش عسل امیر پور در سال ۱۳۹۶ به دنیا آمد.

سعید چنگیزیان

سعید چنگیزیان (زادهٔ ۲۲ آذر ۱۳۵۶) بازیگر اهل ایران است. او فارغ‌التحصیل رشته کارگردانی از دانشگاه سینما و تئاتر است. او فارغ‌التحصیل رشته کارگردانی تئاتر از دانشگاه در مقطع لیسانس است. سعید چنگیزیان در سال ۱۳۸۱ با الهام کردا(بازیگر مطرح کشورمان) ازدواج کرد. این زوج در یک دانشگاه تحصیل کرده و همین موضوع منجر به آشنایی و ازدواج آنها شد.

سعید آقاخانی

سعید آقاخانی یکی دیگر از بازیگران مرد دهه ۵۰ در ۴ اسفند ۱۳۵۰ در بیجار متولد شده است. او بازیگر، نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون و دانش آموخته تئاتر از دانشگاه تهران است. او در سال ۱۳۷۲ با مجموعه طنز پرواز ۵۷ به کارگردانی مهران مدیری وارد عرصه بازیگری شد.

مهران مدیری، نصرلله رادش و رضا عطاران از جمله بازیگران این مجموعه طنز بودند. پرواز ۵۷ نام مجموعه طنز تلویزیونی‌ به کارگردانی مهران مدیری بود که در دهه فجر سال ۱۳۷۲ از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد. این مجموعه طنز را می‌توان دومین نقطه عطف مجموعه‌های طنز تلویزیونی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران دانست.

سپند امیرسلیمانی

سپند امیرسلیمانی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۲۸ آذر ۱۳۵۶ در تهران) و مجری ایرانی است و در تهران و در خانواده‌ای هنرمند متولد شد. پدر او سعید امیرسلیمانی بازیگر قدیمی و مشهور تلویزیون و سینماست و خواهرش کمند امیر سلیمانی نیز از بازیگران خوب سریال‌های تلویزیونی به حساب می‌آید.

سپند امیر سلیمانی در شهریور ۱۳۸۹ با مارال آراسته ازدواج کرد. آن‌ها ازدواجی ساده، ولی عاشقانه داشته و تنها با ۷ سکه مهریه با هم ازدواج کردند. اما این ازدواج چندان طولانی نبود و پس از چند سال سپند در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که مدتی است تنها زندگی کرده و از همسرش جدا شده است.  

شهاب حسینی

سید شهاب حسینی از بازیگران مرد دهه ۵۰ در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ به دنیا آمد. او اولین فرزند خانواده اش است و یک برادر و دو خواهر دارد. تحصیلات دانشگاهی او در رشته روانشناسی دانشگاه تهران بود که آن را به قصد مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت.

حسینی در سال ۱۳۷۴ ازدواج کرد، فرزند اولشان به نام محمدامین در زمستان ۱۳۸۲ و فرزند دومشان به نام امیرعلی در تابستان ۱۳۹۰ به دنیا آمدند. وی کار خود را با تئاتر دانشجویی و سپس گویندگی در رادیو آغاز کرد و سپس در برنامه‌ ای به نام اکسیژن در تلویزیون ظاهر شد.

شهاب حسینی در چند برنامه دیگر هم مانند به رنگ صبح و سایه روشن به عنوان مجری حضور داشت و با سریال پس از باران پا به عرصه بازیگری گذاشت. او در سال های بعد نیز به فعالیت در زمینه بازیگری و اجرا ادامه داد.

او در سال ۱۳۸۶ برای ایفای نقش در فیلم محیا، از جشنواره بین‌ المللی فیلم فجر، موفق به کسب دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد شد و در سال ۱۳۸۷ در جشنواره بین‌ المللی فیلم فجر برای فیلم سوپر استار سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را دریافت کرد.

شهرام حقیقت دوست

شهرام حقیقت دوست یکی دیگر از بازیگران مرد دهه ۵۰ در ۲۷ اسفند ۱۳۵۱ در رشت متولد و دانش‌آموختهٔ کارشناسی رشته تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی است. شهرام حقیقت دوست بازیگری را از سال ۱۳۷۳ و با پسر کارون «امیر دژاکام، ۱۳۷۳» شروع کرد و با بازی در مجموعه تلویزیونی مهر خوبان «یوسف سیدمهدوی، ۱۳۷۴» به تلویزیون آمد. اولین تجربه سینمایی شهرام حقیقت دوست بازی در نقش کوتاهی در فیلم درخت گلابی «داریوش مهرجویی، ۱۳۷۶» است.

شهرام قائدی

شهرام قائدی با نام اصلی ابراهیم قائدی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۳۱ مرداد ۱۳۵۴ قیر و کارزین) است. وی سال ۱۳۷۰ از شهرستان به تهران مهاجرت کرد و در ۱۹ سالگی، یعنی در سال ۱۳۷۳ در کلاس های آموزش بازیگری امین تارخ شرکت کرد و بواسطه او در سال ۷۴ به کارگردانای مشهوری چون گلاب آدینه معرفی شد. اولین کار تصویری تلویزیونی‌ شهرام قائدی “خودروی پلاک ۱۱” بود و پس از آن در سریال پرطرفدار و محبوب “بازگشت پرستوها” بازی کرد.

شهرام قائدی با دختر دایی خود ازدواج کرده است؛ آنها یک دختر هم به نام سارینا دارند.

شهاب عباسی

شهاب عباسی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۲۷ آذر ۱۳۵۲ در تبریز) خواننده، مجری ، کارگردان ، تهیه‌کننده و فیلم‌نامه‌نویس تلویزیون اهل ایران است. پدر وی از قهرمانان سابق بوکس آسیا بوده است. او پیش از قبولی در دانشگاه در رشتهٔ نقاشی در رادیو تبریز فعالیت داشته. در دانشکده هنر با جواد رضویان و مهران غفوریان و حسین رفیعی هم دوره بوده.

علی صادقی

علی صادقی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۱۴ آذر ۱۳۵۹) است. شروع کار علی صادقی در جلوی دوربین به گفته خودش از مجموعه آفتاب عالم تاب ساخته امیر سماواتی و مازیار حبیبی نیا بود. علی صادقی در ژانر طنز به ایفای نقش می‌پردازد و چهره ای دوست داشتنی برای دوستداران فیلم‌های طنز به شمار می‌رود. گفته می شود علی صادقی ازدواج کرده و متاهل است، اما همسر وی خانوم ملکیا زارعی (خاله شادونه) نیست؛ عکسی از همسر وی منتشر نشده است.

علیرام نورایی

علی‌رام نورایی یکی دیگر از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۱۸ فروردین ۱۳۵۶، تهران)و مجری مسابقه شهروند و مافیا در ایران است. وی از سال ۱۳۷۵ درزمینهٔ تئاتر فعالیت خود را آغاز کرد و در سال ۱۳۸۴ اولین نقش سینمایی خود را در فیلم سینمایی «گرگ‌ومیش» آغاز کرد.

وی حضور خوبی در تئاترهای مختلف و فیلم‌های کوتاه و جشنواره‌های تئاتر دانشجویی دارد. همچنین تاکنون در سریال‌های آسپرین، پول کثیف، جابر بن حیان، ماتادور، شاید برای شما هم اتفاق بیفتد، سینمایی سیب ترش، قلاده‌های طلا، پله، همیشه سینما و شاید برای شما هم اتفاق بیفتد در اپیزودهای شب شکار، گنجشک‌های شاهد، نور در تاریکی، بعضی آرزوها بازی کرده و نقش‌های خود را به‌خوبی ایفا کرده است.

عباس جمشیدی فر

عباس جمشیدی‌فر از بازیگران مرد دهه ۵۰(متولد ۱۳۵۹ در تهران) است. این بازیگر توانا دیپلم کامپیوتر و لیسانس تئاتر دارد. او از کودکی به بازیگری علاقه داشته است. جمشیدی فر در ۱۵ سالگی به بازیگری علاقمند شد تا اینکه همانند بسیاری از هنرمندان و بازیگران دیگر مانند بهارک صالح نیا، مریم معصومی، نگار فروزنده و… به آموزشگاه استاد سمندریان رفت و در نهایت با تئاتر در سال ۱۳۷۷ وقتی ۱۷ ساله بود بصورت جدی شروع کرد.

فرزاد حسنی

فرزاد حسنی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۲۱ شهریور ۱۳۵۶ در تهران) و مجری تلویزیون و ترانه‌سرای اهل ایران است.  او دارای مدرک کارشناسی در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی می‌باشد. وی دو برادر دیگر به نام‌های فرهاد و فرشاد دارد که از خودش کوچکتر هستند.

مادر فرزاد حسنی از سادات است و نامش شکوه‌السادات می‌باشد و به گفته خودش هیچگاه نصایح مادرش را از یاد نمی‌برد. وی در یک خانواده کاملا مذهبی بزرگ شده و مادرش همیشه با وضو به او شیر داده است. نام پدرش مرتضی است.

کوروش تهامی

کورش تهامی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۴ اردیبهشت ۱۳۵۰) است. او که در کودکی می‌خواست در آینده پزشک شود در نوجوانی و دوره دبیرستان به هنر بازیگری علاقه‌مند شد. این علاقه او را به تحصیل در رشته تئاتر سوق داد. او فارغ التحصیل مقطع لیسانس از دانشگاه آزاد در رشته تئاتر است و تئاتر‌های بسیاری از او به نمایش در آمده است.

او در کارنامه هنری خود سابقه نوازندگی، خوانندگی و مجری‌گری نیز دارد و در یک فیلم عروسکی نیز گویندگی کرده است. کورش تهامی دو بار ازدواج کرده و هم اکنون با همسر دوم خود پونه یزدانی زندگی می‌کند.  

کامران تفتی

کامران تفتی یکی دیگر از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۱۹ فروردین ۱۳۵۸ در تهران) و خواننده و مجری ایرانی است.  و بنا به علاقه اش بازیگری را از سال ۷۶ شروع کرد . از نکات جالب زندگی کامران تفتی پدر اوست . اردشیر تفتی نیز در سینما و تلویزیون در عرصه بازیگری فعالیت می کند.

کامران تفتی در زمان دانشجویی با کارهای دانشجویی  وارد فضای حرفه ای تئاتر کشور شد و با استادانی چون حمید امجد ، محمد رضایی راد ، محمد چرمشیر ، بهزاد فراهانی ، قطب الدین صادقی و منیژه محمدی و …. تئاترهایی را به روی صحنه برد.

کامبیز دیرباز

کامبیز دیرباز از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۱۲ شهریور ۱۳۵۴ در تنکابن) است. فعالیت هنری خودش را از سال ۱۳۷۶ با ایفای نقش در تئاتر «سیاوش خوانی» شروع کرده است. دو سال بعد با حضور در فیلم سینمایی «دختران انتظار» اولین تجربه سینمایی اش را کسب کرده است و ۵ سال بعد با سریال «تب سرد» به کارگردانی علیرضا افخمی پا به تلویزیون گذاشت و معروف شد.

دیرباز با همسرش در دانشگاه آشنا شده است. همسر او ادبیات نمایشی خوانده و در حال حاضر معلم است. آن ها یک دختر به نام «نیاز» دارند که متولد ۲۹ اردیبهشت ۹۳ است.

مجید صالحی

مجید صالحی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۲۶ شهریور ۱۳۵۴ در تهران) و کارگردان، نویسنده و تهیه‌کننده و ترانه‌سرای ایرانی است. وی در سن هجده سالگی دیپلم ریاضی فیزیک اش را گرفت. سال ۱۳۸۰ مدرک کارشناسی بازیگری و کارگردانی تاتر خود را از دانشکده هنر و معماری تهران اخذ نمود و کارشناسی ارشد خود در همین رشته و دانشگاه را نیز در سال ۱۳۹۴ دریافت کرد. 

غلب فیلم‌هایی که صالحی تاکنون در آن‌ها ایفای نقش کرده با فروش بالایی روبه رو شده‌اند فیلم‌هایی همچون بعداز ظهر سگی، مجردها، مجرد چهل ساله و … و این نشان می‌دهد که او بازیگری است قابل اعتماد و البته پرطرفدار، به قول خودش بازیگر خوش شانسی است! وی تا کنون تهیه‌کنندگی چند فیلم کوتاه را نیز برعهده داشته است. 

مهدی پاکدل

مهدی پاکدل از بازیگران مرد دهه ۵۰ زادهٔ ۱۰ تیر ۱۳۵۹ در محله امامزاده شاهزید اصفهان که اکنون به هشت بهشت شرقی معروف است به دنیا آمده است. او دانشجوی انصرافی رشته گرافیک از دانشگاه آزاد تهران است و علاوه بر بازیگری، در زمینه خوانندگی و مدلینگ هم موفق است.

مهدی پاکدل دو برادر به نام‌های حسین و مسعود دارد. حسین پاکدل برادر بزرگ‌تر او، نویسنده، بازیگر، مجری و کارگردان است. مسعود پاکدل نیز عکاس و برنامه‌ساز می‌باشد. عاطفه رضوی، بازیگر خوب کشورمان، همسر حسین پاکدل است. 

همسر دوم مهدی پاکدل، رعنا آزادی ور است. عاطفه رضوی، همسر برادر مهدی پاکدل، با انتشار عکس دو نفره‌ای از مهدی و رعنا، ازدواج آن‌ها را تبریک گفت و نوشت «دوستتان دارم خصوصا کنار هم، مبارکمان باشد». با انتشار این خبر، مشخص شد این دو بازیگر زن و شوهر هستند.

محمدرضا هدایتی

محمدرضا هدایتی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۲۴ اردیبهشت ۱۳۵۲ در چابهار)و صداپیشه و خواننده ایرانی است. محمدرضا هدایتی یکی از بازیگران به‌نام طنز ایران است که البته باید بگوییم همیشه با غرور فاصله دارد، بازیگری که در اوج جوانی نقش پیرمرد‌ها را بازی می‌کند و این کمی عجیب به نظر می‌رسد.

نقش یاور طغرل در “شب‌های برره”، نقش طغرل در پاورچین، منصور زرگنده در مجموعه “باغ مظفر” و یا جهانگیر شاه در مجموعه “قهوه تلخ” از شاهکار‌های هنری هدایتی است. محمدرضا هدایتی در چهار سالگی صحنه‌هایی از تلویزیون دید که همان صحنه‌ها در ذهن او نقش بست. از ده، دوازده سالگی هم عاشق بازیگری شد.

مهران غفوریان

مهران غفوریان از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۳ شهریور ۱۳۵۳) هنرپیشه، کارگردان فیلم، کمدین، فیلم‌نامه‌نویس و مجری اهل ایران است. پدرش سال‌ها افسر نیروی دریایی بوده و در سال ۱۳۷۲ فوت کرده است. یک برادر به نام مهدی دارد که از او ۵ سال بزرگتر است و آهنگسازی می‌کند.

او در سال ۱۳۷۳ وارد دانشگاه شد و در رشته نقاشی به ادامه تحصیل پرداخت و در این رشته لیسانس گرفت. مهران غفوریان کمربند مشکی کاراته دارد، بسیار مهربان و با گذشت است و مادرش را خیلی دوست دارد. بازیگری را با مجموعه طنز جنگ ۳۹، داریوش کاردان آغاز کرد.

مهدی امینی خواه

مهدی امینی‌خواه از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده دهم مرداد ۱۳۵۳) فارغ‌التحصیل رشته بازیگری از دانشکده هنر و معماری تهران است. او فارغ‌التحصیل رشته بازیگری از دانشکده هنر و معماری تهران و فارغ‌التحصیل رشته‌ نمایش – بازیگری در دانشگاه آزاد واحد تهران است.

مهدی علاوه بر بازیگری، یک تاجر و یکی از بهترین صادر کننده‌های کالای ایرانی به خارج از کشور شناخته شده است؛ به‌طوری که در سال ۱۳۹۴ در یک مراسم با شکوه لوح تقدیرنامه به او داده شد. خوب است بدانید که این هنرمند بسیار باهوش و درس‌خوان بوده و با رتبه ۷۲ وارد دانشگاه شده است.

محمد نادری

محمد نادری از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۱۰ تیر ۱۳۵۷) و فیلم‌نامه‌نویس، مجری و صداپیشهٔ ایرانی است. و از باسوادان رشته خودش است دارای کارشناسی نمایش (گرایش کارگردانی) از دانشگاه سوره،کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس است بازی زیبای او در سریال شمعدانی او را مشهور کرد.

محسن تنابنده

محسن تنابنده یکی دیگر از بازیگران مرد دهه ۵۰ در ۲۶ فروردین ۱۳۵۴ از یک خانوادهٔ دامغانی در تهران زاده شد. او فارغ‌التحصیل رشته بازیگری از دانشگاه هنر و معماری است. او در بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۸۶ برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم “استشهادی برای خدا” شد.

تنابنده در بیست و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نفش اول مرد را برای بازی در فیلم‌های “سنگ اول” و “هفت دقیقه تا پاییز” به‌دست آورد.

محمدرضا گلزار

محمدرضا گلزار یکی دیگر از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۱ فروردین ۱۳۵۶) و نوازنده، مجری، خواننده و مدل ایرانی است. محمدرضا فرزند سوم خانواده است و دو برادر به نام‌های علیرضا (مهندس عمران) و بردیا (مترجم زبان انگلیسی) و یک خواهر به نام آتوسا (مترجم زبان آلمانی) دارد. پدرش اصالتا تبریزی است و مهندس است و مادرش خانه دار می‌باشد.

مجید یاسر

مجید یاسر از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۲۲ تیر ۱۳۵۵ در تهران) و مجری ایرانی است. مجید یاسر بازیگر سینما و تلویزیون و تهیه کننده اهل ایران است. او در فیلم های سینمایی تلفن همراه رئیس جمهور، قبرستان غیرانتفاعی، توفیق اجباری، روز سوم، اسب سفید پادشاه و دلداده و مجموعه های تلویزیونی صاحبدلان، سه در چهار، نردبام آسمان و پادری نقش آفرینی داشته است.

مهدی سلطانی

مهدی سلطانی سروستانی از بازیگران مرد دهه ۵۰ متولد سال ۱۳۵۰ در شیراز است ، لیسانس بازیگری خود را از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران گرفته است. مهدی سلطانی بازیگری است که ما او را از سریال‌هایی مثل مادرانه، کیمیا، شهرزاد و پدر در خاطر داریم، با آن بازیگری حرفه‌ایش و تن صدای محبوبش! اما شاید مهمترین چیزی که باعث اعتماد کارگردان‌ها به این بازیگر می‌شود تحصیلات موفق او در زمینه سینما و تئاتر است.

مهدی سلطانی لیسانس بازیگری خود را از دانشکدهٔ هنرهای زیبا دانشگاه تهران که آرزوی بسیاری از کسانی است که علاقه به رشته بازیگری و کارگردانی دارند، گرفت و پس از آن برای ادامه تحصیل در کارشناسی ارشد، فوق لیسانس کارگردانی خود را از دانشکدهٔ سینما و تئاتر دانشگاه هنر در سال ۱۳۷۸ گرفت.

مهران احمدی

مهران احمدی (زادهٔ ۹ اسفند ۱۳۵۲) بازیگر و کارگردان ایرانی سینما، تئاتر و تلویزیون اهل ایران است. خانواده مهران پس از تولد و در سن کودکی به نیشابور کوچ می‌کنند و همین امر موجب می‌شود که او لهجه نیشابوری بگیرد و بتواند در نقش نعیم در سریال مهرآباد ایفای نقش کند.

وی در نوجوانی به تهران باز می‌گردد و بازیگری تئاتر را شروع می‌کند و در سال ۱۳۷۳ در رشته تئاتر با گرایش بازیگری در دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل می‌شود. مهران از دانشگاه و اساتیدش می‌گوید: استادان بسیار بزرگ و مهمی در دانشگاه ما تدریس می‌کردند ؛استاد عزت‌الله انتظامی برای ورود به دانشگاه از ما تست بازیگری می‌گرفتند و در صورت تایید ایشان ما اجازه حضور در دانشگاه را پیدا می‌کردیم. همین‌ها باعث شد قداست و ارزش بازیگری را بفهمیم.

نیما رئیسی 

نیما رئیسی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ٣ مرداد ١٣۵۴ در رشت) و گوینده و خواننده ایرانی است. تا سن ۱۲ سالگی را در شهرک نکاچوب ساری گذارند و بعد از آن به شهر ساری آمدند. بعد از قبول شدن در دانشگاه به تهران آمد و در تهران ماندگار شد. نیما لیسانس روانشناسی از دانشگاه آزاد تهران دارد. اما علاقه او به بازیگری باعث شد تا با ورود به تهران در کنار درس به سراغ بازیگری هم برود. این بازیگر خوش صدا ۲ برادر و ۱ خواهر دارد که رابطه خوب و صمیمانه‌ای با یکدیگر دارند.

نیما فلاح

نیما فلاح از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زاده ۴ دی ۱۳۵۱ در تهران)است. وی همسر سحر ولدبیگی (بازیگر) و دارای مدرک کارشناسی گرافیک مطبوعاتی است. وی همسر سحر ولدبیگی «بازیگر» و دارای مدرک کارشناسی گرافیک مطبوعاتی است. او بازی در تلویزیون را با نقش دستیار درک «هنرا» در مجموعه طنز ساعت خوش به کارگردانی مهران مدیری آغاز کرد و پس از چند سال وقفه دوباره با مهران مدیری در برنامه جنگ ۷۷ فعالیت بازیگری‌اش را ادامه داد. بدن نرم و نوع بازی‌اش از ویژگی‌های او هستند.

هادی کاظمی

سید هادی کاظمی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۱۳ آبان ۱۳۵۵) اهل ایران است. او سه برادر بنام‌های مهدی، حامد و توحید دارد و مادر خود در سال‌های گذشته از دست داده است و لی ارتباط خوبی با پدرش دارد. او لیسانس بازیگری دارد، ولی علاوه بر بازیگری رستوران داری نیز می‌کند. هادی کاظمی در آخرین روز‌های مرداد ۹۷ با سمانه پاکدل دیگر بازیر سینما و تلویزیون ازدواج کرد. سمانه پاکدل متولد ۲۶ مهر ماه ۱۳۶۶ است که در ۱۳۸۸ با پخش سریال دلنوازان از تلویزیون شناخته شد. 

هومن سیدی

هومن سیدی از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۸ آذر ۱۳۵۹) کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس و تدوین‌گر سینما، تئاتر و تلویزیون ایرانی است. مادرش بازنشسته نیروی دریایی و پدرش بازنشسته کارمند بانک کشاورزی می باشد. هومن پس از پایان دوره متوسطه و دریافت دیپلم گرافیک کار خود را با حضور در کلاس‌های انجمن سینمای جوان رشت و ساخت چند فیلم کوتاه آغاز کرد.

سپس به تهران آمد و در کلاس‌های بازیگری کارنامه «با مدیریت پرویز پرستویی» شرکت کرد. این هنرمند نخستین فعالیت حرفه‌ای‌اش را با حضور در فیلم «یک تکه نان» در کنار رضا کیانیان تجربه کرد و سپس نقش کوتاهی را در «چهارشنبه‌سوری» اصغر فرهادی ایفا کرد.

برای بازی در نقش اصلی «پابرهنه در بهشت» بهرام توکلی انتخاب شد. این فیلم اولین فیلم بلند بهرام توکلی بود که باعث شهرت او به عنوان کارگردانی متفکر شد و سیدی هم کاندیدای جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد در جشن خانه سینما شد. 

یوسف تیموری

یوسف تیموری واقف از بازیگران مرد دهه ۵۰ (زادهٔ ۶ دی ۱۳۵۸ در تهران) است. در دوره دبیرستان یکی از شاگردان ممتاز بود و در سال ۱۳۷۶ با سریال سرزمین سبز به کارگردانی مسعود رسام وارد حرفه بازیگری شد. این بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون که بیشتر به عنوان بازیگر فیلم‌های طنز شناخته می‌شود با یک دختر تایلندی ازدواج کرده بود و هم اکنون جدا شده است.

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا