۵ غذای سیاه که وزن شما را کاهش میدهند
[ad_1]
اقتصاد 24- بر این اساس، غذاهای سیاه، غنی از آنتی اکسیدان ها، فیبر و مواد مغذی ضروری، به دلیل مزایای بالقوه کاهش وزن مورد توجه قرار گرفته اند. در این مقاله به پنج غذای سیاه اشاره می کنیم که می توانند به کاهش وزن موثر کمک کنند.
لوبیا سیاه
لوبیا سیاه یکی از منابع غذایی غنی است که سرشار از پروتئین و فیبر با حداقل چربی است. این پروتئین به ساخت و ترمیم عضله کمک می کند که به نوبه خود متابولیسم را افزایش می دهد و به سوزاندن کالری کمک می کند. فیبر موجود در لوبیا سیاه باعث می شود احساس سیری کنید، کالری دریافتی کلی را کاهش داده و از پرخوری جلوگیری می کند. علاوه بر این، کربوهیدرات های دیر هضم موجود در لوبیا سیاه به حفظ سطح قند خون پایدار کمک می کند. میتوانید لوبیا سیاه را به سالاد، سوپ و خورش اضافه کنید یا از آنها به عنوان پایه همبرگر و تاکو استفاده کنید.
برنج سیاه
برنج سیاه که اغلب “برنج ممنوعه” نامیده می شود، سرشار از آنتی اکسیدان ها به خصوص آنتوسیانین است که به آن رنگ متمایز می دهد. این آنتی اکسیدان ها به کاهش التهاب کمک می کنند که یکی از موانع اصلی کاهش وزن است. برنج سیاه همچنین سرشار از فیبر است که به هضم غذا کمک می کند و باعث سیری می شود. بر خلاف برنج سفید، برنج سیاه دارای شاخص گلیسمی پایینی است که به تنظیم سطح قند خون کمک می کند و خطر افزایش انسولین را کاهش می دهد که می تواند منجر به ذخیره چربی شود. از برنج سیاه به عنوان جایگزین برنج سفید یا قهوه ای در غذاهایی مانند سیب زمینی سرخ کرده و پلو استفاده کنید.
توت سیاه
شاه توت میوه ای کم کالری و غنی از مواد مغذی است که می تواند یک مکمل عالی برای رژیم کاهش وزن باشد. این میوه سرشار از فیبر است که به هضم غذا کمک می کند و باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. آنتی اکسیدان های موجود در توت سیاه، به ویژه ویتامین C و آنتوسیانین ها، به مبارزه با استرس اکسیداتیو و التهاب کمک می کنند. شیرینی طبیعی شاهتوت میتواند هوسهای شکر را بدون افزودن کالری برطرف کند و آن را به جایگزینی سالم برای میان وعدههای شیرین تبدیل کند.
بیشتر بخوانید: درمان کبد با ۷ میوه شفابخش + عکس
دانههای چیا
دانه های چیا، اگرچه کوچک هستند، اما به طرز باورنکردنی سرشار از مواد مغذی هستند. آنها منبع عالی اسیدهای چرب امگا 3، فیبر و پروتئین هستند که همگی برای کاهش وزن مفید هستند. وقتی دانههای چیا در آب خیس میشوند، منبسط میشوند و قوام ژل مانندی ایجاد میکنند که به سیری و هیدراته نگه داشتن شما کمک میکند. محتوای فیبر به هضم غذا کمک می کند و گرسنگی را مهار می کند، در حالی که پروتئین به ساخت توده عضلانی و افزایش متابولیسم کمک می کند. دانه های چیا را می توان به اسموتی ها، ماست و بلغور جو دوسر اضافه کرد یا برای تهیه پودینگ چیا استفاده کرد.
عدس سیاه
عدس سیاه که به نام عدس بلوگا نیز شناخته می شود، یک جواهر تغذیه ای مملو از پروتئین، فیبر و مواد معدنی ضروری است. این نوع عدس کالری کمی دارد اما بسیار سیرکننده است و به همین دلیل به غذایی ایده آل برای کاهش وزن تبدیل شده است. محتوای بالای فیبر موجود در عدس سیاه به هضم و حفظ سطح قند خون پایدار کمک می کند، در حالی که پروتئین موجود در این عدس از رشد ماهیچه ها و متابولیسم حمایت می کند. عدس سیاه همچنین دارای طعم غنی و خاکی است که طعم انواع غذاها را افزایش می دهد. این عدس ها را می توانید در سوپ، سالاد و خورش میل کنید یا به عنوان پیش غذا یا به عنوان پایه دسرهای گیاهی سرو کنید.
منبع: شهروندی آنلاین
[ad_2]